Osman Ustadan Torna Gösterisi

Tepebaşı Belediyesinin bu yıl 12incisini düzenleyeceği Eskişehir Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumunun halk tanıtımı başladı.

Osman Ustadan Torna Gösterisi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 13:46
Tepebaşı Belediyesinin bu yıl 12incisini düzenleyeceği Eskişehir Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumunun halk tanıtımı başladı.
Sempozyumun emektarlarından Kınıklı pişmiş toprak ustası Osman Menteş, sempozyuma kısa bir süre kala Doktorlar Caddesinde vatandaşlara torna gösterisi sundu. Büyük ilgi gören gösteriye Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da katılırken, Osman Usta izleyicilere tornada çektiği küçük vazolar, kupalar ve süs eşyaları armağan etti. Kınıklı pişmiş toprak ustası Osman Menteşin torna gösterisi ile yaptığı tanıtım etkinlikleri, Doktorlar Caddesi ve Hamamyolu Caddesinin ardından 2 Eylül Pazar günü Espark AVMde devam edecek. 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek torna gösterilerinde Osman Usta, marifetlerini ve ustalığını Eskişehirli sanatseverler için sergileyecek. Tepebaşı Belediyesinin 2001 yılından beri düzenlediği sempozyum, bu yıl 01-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İçeriği ve alanında özgün oluşuyla sadece Türkiyede değil, dünyada da tek olma özelliği taşıyan sempozyumun resmi açılış töreni, 03 Eylül Pazartesi saat 18.30da Eski Eti Fabrika alanında gerçekleşecek.
Sempozyum bu yıl Eti Şirketler Grubunun kurucusu ve onursal başkanı merhum Firuz Kanatlı anısına düzenleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık