Onikişubat Belediyesinin Yaz Okulu Kapandı

Onikişubat Belediyesinin 7-14 yaş aralığında çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri için hayata geçirdiği dini, sosyal, kültürel ve spor alanında eğitim verilen Yaz Okulu Programı kapanışı bugün gerçekleştirildi.

Onikişubat Belediyesinin Yaz Okulu Kapandı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 17:44
Onikişubat Belediyesinin 7-14 yaş aralığında çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri için hayata geçirdiği dini, sosyal, kültürel ve spor alanında eğitim verilen Yaz Okulu Programı kapanışı bugün gerçekleştirildi.
Onikişubat Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri ve Bilgi ve Kültür Evleri dahil 5 merkezde uygulanan Yaz Kurslarında Kuran-ı Kerim, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, Osmanlıca, hızlı okuma, İngilizce, halk oyunları, bağlama, gitar, resim, diksiyon, işaret dili eğitimi gördü, doğa ve kültür gezileri gibi aktivitelerle de sosyalleşerek eğlendi.
Sosyal Etkinlik Merkezleri, Bilgi ve Kültür Evleri dahil yaz kurslarına toplamda 800 öğrenci katılım sağlarken, yoğun ilgi gören yüzme kurslarından da 2 bin öğrenci faydalandı.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yaz Okulu kapanış programına konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatillerini iyi değerlendirebilmeleri bağlamında sokaklarda yanlış insanlarla bir araya gelmemeleri ve olumsuz alışkanlıklar edinmemeleri için Bilgi ve Kültür Evlerimiz ve Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde yaz kursları düzenledik. Aynı zamanda yüzme havuzlarımızı da öğrencilerimize tahsis ettik” dedi.

“Miras bırakmak istiyorsanız çocuk yetiştirin”
Konuşmasında gelecek nesillerin önemine değinen Başkan Mahçiçek “Her şeyden önce önem göstermemiz gerekenler çocuklarımızdır. Arkanızda miras bırakmak istiyorsanız iyi çocuk yetiştireceksiniz. Hem ülke için hem kendimiz için. Onikişubat Belediyesi olarak evlatlarımızın geleceği adına ciddi anlamda çaba sarf ediyoruz. Her yıl 12 bin ile 15 bin arası kitaplar devletten, kırtasiye malzemesi ve çantalar Onikişubat Belediyesinden sloganı ile yola çıkarak, öğrencilerimiz ve ailelerine destek sağlıyoruz. Biz istiyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini en iyi şekilde geliştirsin. Onlara en iyi imkanları sunalım ki onlar da bu ülkeyi yönetebilecek, ülkesine milletine vefalı, bağlı hale gelebilsin. Eğer bunu başarabilirsek, bu ülke çok daha iyi noktalara gelebilecek. Biz binalar yaparız içini doldurmak size ait” diye konuştu.
Konuşmaların ardından programa katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık