Oğuzhan Koç Konserine Büyük İlgi

Burdurda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Oğuzhan Koç büyük ilgi gördü.

Oğuzhan Koç Konserine Büyük İlgi
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:44
Burdurda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Oğuzhan Koç büyük ilgi gördü.
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla Burdur Cumhuriyet Meydanında ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç konser verdi. Konser öncesi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü bizlere hayırlı olsun. Cumhuriyet olmasaydı bugün Oğuzhan Koç burada konserde bizlerle birlikte olamazdı. Cumhuriyet sayesinde bizler ve sizler birer birey olarak, kimimiz doktor kimimiz öğretmen kimimiz ise polis oldu, işte bunun için Cumhuriyetimize borçluyuz dedi.
Daha sonra sahne alan Oğuzhan Koç büyük ilgi gördü. Konseri izlemeye gelen binlerce kişinin ellerindeki cep telefonlarının ışıkları konsere renk katarken Oğuzhan Koç, 29 Ekim Cumhuriyet konserinde unutulmaz bir geceye damga vurdu. Konseri izlemeye gelen gençler gönüllerince eğlendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık