Oda Müziği Konserlerinin İlki Verildi

Odunpazarı Belediyesi, geçen sezon başarı ile yürüttüğü Oda Müziği Konserlerine yeni sezonda da devam ediyor.

Oda Müziği Konserlerinin İlki Verildi
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 13:05
Odunpazarı Belediyesi, geçen sezon başarı ile yürüttüğü Oda Müziği Konserlerine yeni sezonda da devam ediyor.
Çağdaş Sanatlar Galerisinde gerçekleşen Oda Müziği Konserleri kapsamında sezonun ilk konserini Lal Kuartet verdi. Hayat-sanat birlikteliğinin sağlandığı Çağdaş Sanatlar Galerisinde gerçekleşen konsere, Odupazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile çok sayıda müziksever katıldı. Cumhuriyet coşkusu Lal Kuartet konserine de yansıdı. Lal Kuartet, konser sonunda İzmir Marşı ile 10. Yıl Marşını çaldı. Konseri dinleyenler ise ellerindeki bayraklar ile marşlara eşlik etti. Ezgi Gönlüm Yalçın, Yılmaz Lekesizgöz, Burcu Yazıcı ve Emel Önenden oluşan Lal Kuartet grubu, konseri izlemeye gelenlerden tam not aldı.
Konser sonrasında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Lal Kuartet grubuna verdikleri konser için teşekkür etti. Cumhuriyet Bayramının Eskişehirde coşkuyla kutlandığını belirten Başkan Kurt, “Türkiye; demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bunu herkes böyle bilmelidir. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık