Minik Balerinler Sahne Performanslarıyla Göz Doldurdu

Dinar Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezinin minik öğrencileri 10. yıl resitalinde muhteşem bir bale gösterisi sahneledi.

Minik Balerinler Sahne Performanslarıyla Göz Doldurdu
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 14:40
Dinar Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezinin minik öğrencileri 10. yıl resitalinde muhteşem bir bale gösterisi sahneledi.
Yoğun katılımın olduğu programda Bale Sanat Merkezi adına bir konuşma yapan Nataliya Gorelova; “10 yıl önce geldiğim Ispartaya baleyi sevdirdim. Dinarda olduğu gibi sanat merkezimizi ilk kurduğumuzda Ispartada aynı sorunları yaşadık. Bu sanatın ne olduğunu araştırdıktan sonra eğitimin nasıl verildiğini anlata anlata biz bu sorunu aştık. Çok zorlandığım zamanlar oldu, çünkü her veli doğal olarak benim çocuğum yetenekli olduğunu duymayı bekliyordu, fakat bu tarz çalışmaları yapmadığım için bu kadar zaman geçtikten sonra insanlar merak etmeye, araştırmaya başladılar. Birçok resitallerde, kanallarda, festivallerde öğrencileri izleyip fikir sahibi olmaya başladılar” dedi.
Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ise yaptığı konuşmasında; “Sanatın iyi bir şey olduğunu ve bu çocuklarımızı böyle gördüğümüzde balenin iyi bir şey olduğunu görmüş oluyoruz. Hocamıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından gösterilerini sunan minik öğrenciler ayakta alkışlandı.
Nataliya Gorelovaya öğrenci velileri tarafından çiçek takdim edilirken, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ise Marsyas Heykeli hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık