Milletvekili Fendoğludan Film Projesine Destek Sözü

Malatyayı dünyaya tanıtacak film projesi ile kentte olumlu tepkiler alan genç girişimcilere, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğludan da tam destek geldi.

Milletvekili Fendoğludan Film Projesine Destek Sözü
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 14:33
Malatyayı dünyaya tanıtacak film projesi ile kentte olumlu tepkiler alan genç girişimcilere, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğludan da tam destek geldi.
Bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ankaraya giden Yapımcı-Senarist Abdulhakim Bölükbaşı ve Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Doğan, TBMMde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlunu ziyaret etti.
MHP Milletvekili Fendoğluna projeleri hakkında bilgiler aktaran Yapımcı-Senarist Abdulhakim Bölükbaşı, Malatyanın tarihsel konumu itibari ile bölgede söz sahibi olması gereken bir şehir olduğunu dile getirerek “Arslantepe Höyüğü UNESCO tarafından Kültürel Miras listesine umut ediyoruz ki eklenecek. Bizlerde böyle tarihi kalıntıları olan büyükşehrimizi uluslar arası anlamda tanıtımını mutlaka yapmamız gerekmekte. ‘Arafta Kalanlar: Damascus Kılıcı Malatyanın tarihine ışık tutacak bir proje bu anlamda başta Malatyalılar olmak üzere her kesimden destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise projeyi yakından takip ettiğini belirterek “Malatyanın tanıtımı demek, ülkemizin tanıtımı demektir. Malatya ekonomisine giren her para ülke ekonomisinin yükselmesi demektir. Bu anlamda projenize destek verme bizim içinde gurur verir. Elimizden ne geliyorsa, üzerimize ne düşüyorsa bizler taşın altına elimizi koymaya hazırız” diye konuştu.
Bölükbaşı ve Doğan, destekleri için Milletvekili Fendoğluna teşekkür etti. Ankara temaslarının ardından, genç girişimciler yeni destek görüşmeleri üzerine Bursaya geçtiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık