Mezitlide Hüseyin Kağıt Konseri

Mezitli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mezitlide Hüseyin Kağıt Konseri
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 15:36
Mezitli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Mezitlide coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında Fındıkpınarı Yaylasında düzenlenen etkinlik, Mezitli Belediyesi Mersina Kültür ve Sanat Kulübü Halk Oyunları gösterileriyle başladı. Ardından Mezitli Belediyesi Zumba ekibi de sahneye çıkarak danslarıyla izleyicileri büyüledi.
Son olarak hareketli şarkıları, renkli ve sempatik kişiliğiyle yediden yetmiş yediye büyük bir hayran kitlesine sahip olan popüler sanatçı Hüseyin Kağıt, sevenleriyle buluştu. Ankaralı sanatçı, seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla alanı dolduran Mezitlililere unutulmaz bir gece yaşattı. Hayatı tespih yapmışım adlı şarkısıyla ünlenen, aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Kağıt, hüzünlü şarkılarının yanı sıra seslendirdiği hareketli parçalarda izleyicileri coşturdu. Kağıt, zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, birçok aile yeşil alanların üzerinde yerini alarak izledi. Konser sonrası Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve muhtarlar da sahneye çıkarak, çiftetelli oynadılar.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramının kahramanlık destanı olduğunu hatırlatarak, Atatürkün askeri dehası ve devlet adamlığının tüm dünya tarafından onaylandığını belirterek, Bugün, büyük Zafer günümüz. Her bayramda olduğu gibi, 30 Ağustos Zafer Bayramında da bir aradayız. Bu gün öyle değerli ve anlamlı ki, 30 Ağustos 1961de ünlü bir şairimiz Zafer Bayramıyla ilgili olarak, ‘30 Ağustos bizim en büyük bayramlarımızdan biri ve zannediyorum ki, yalnız bizim değil insanlığın da en büyük bayramlarından biri. Çünkü biz 30 Ağustosta ilk defa insanlığa, sömürgeciliğe karşı ve emperyalizme karşı muzaffer olabilmenin yollarından birini gösterdik diyordu. Gerçekten de bu kahramanlık destanı, askeri dehası ve devlet adamlığı tüm dünya tarafından onaylanmış, büyük önderimiz Atatürkün, tarihimize kazandırdığı büyük bir onurdur. Biz de bu onura sahip çıkıyoruz. Ulusal değerlerimize sahip çıkıyoruz dedi.
Yeni hizmet binası 10 Eylülde hizmete giriyor
Son dönemde şeftali üreticilerinin yaşadığını sorunlara da değinen Tarhan, Üreticideki fiyat, yarım saat mesafedeki Mezitlideki tüketiciye ulaşana kadar 7 kat artıyor. Üretici zor durumda idi. Üreticilerimize kucak açtık. Mezitlinin her noktasında satışlarına izin verdik. Pazarcılar odasını ve bir büyük hipermarket zincirini Tepeköyde üreticilerle buluşturduk. Buradan tekrarlıyorum. Tarımda üreticilerimizin sorunlarının çözümü esas olarak kendilerindedir. Birleşerek, sesimizi daha gür çıkaracağız. Dün olduğu gibi her zaman üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birleşerek güçleniyoruz, yükseliyoruz. Birbirimizi seviyoruz, kentimizi birlikte yönetiyoruz. Bu arada bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum, Yeni belediye hizmet binamızı tamamladık. 10 Eylülden itibaren yeni ve modern binamızda halkımız hizmetinde olacağız. Açılışını hep birlikte yapacağız diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık