Kocaelinde Perdeler Yeni Oyunlarla Açılıyor

Kocaeli Şehir Tiyatroları Kasım ayında 8 farklı oyunla tiyatro severlerin karşısında olacak.

Kocaelinde Perdeler Yeni Oyunlarla Açılıyor
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:02
Kocaeli Şehir Tiyatroları Kasım ayında 8 farklı oyunla tiyatro severlerin karşısında olacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kasım ayında da tiyatro severler için birbirinden güzel oyunları sahnelemeye devam edecek. 4 Ekimde “İlerleme” isimli yeni oyunla sezonu açan Şehir Tiyatroları, Kasım ayında izleyicileri 8 ayrı oyunla karşılayacak. İlerleme adlı oyunun yanı sıra Keşanlı Ali Destanı, Minik Bulut Minnak, Asalet Kumkuması, Davet, Güzel ve Çirkinin Müzikali, Oyalananlar ve İstanbul Devlet Tiyatrolarının oyunu Hamlet Şehir Tiyatrolarında seyirciyle buluşacak.
Kocaeli Şehir Tiyatroları 21inci senesinde, 4 yeni oyunla yeni sezonda perdelerini açtı. Yeni sezonda seyirciyle buluşan oyunlar arasında ‘Asalet Kumkuması, “İlerleme”, “Oyalananlar” ve “Minik Bulut Minnak” adlı çocuk oyunu bulunuyor. “Oyalananlar” oda tiyatrosunda seyirciyle buluşurken, diğer oyunlar büyük sahnede sahneleniyor. Ayrıca, Kasım ayında İstanbul Devlet Tiyatrolarında sahnelenen “Hamlet” oyunu, 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde Kocaelili seyircilerle buluşacak. Hamlet oyununun biletleri Kasım ayının ilk haftasından itibaren sadece Süleyman Demirel Kültür Merkezindeki gişeden temin edilebilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık