Keşif Çanakkale Vizyonda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 sinema salonunda Keşif Çanakkale isimli sinema filmini ücretsiz olarak izleyici ile buluşturuyor.

Keşif Çanakkale Vizyonda
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 16:38
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 sinema salonunda Keşif Çanakkale isimli sinema filmini ücretsiz olarak izleyici ile buluşturuyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali kapsamında,19 Ekimde vizyona giren Keşif Çanakkale isimli sinema filmi sosyal sorumluluk projesi olarak vatandaşlara ücretsiz olarak izlettirilmeye başlandı. Film, Gebze Center, 41 AVM ve Dolphin Centerde bulunan sinema salonlarında 29 Ekim Pazartesi gününe kadar izlenebilecek.
Çanakkale Destanını günümüzde yaşayan ve birbirinden tamamen farklı hayatları, farklı sorunları olan üç çocuk üzerinden ele alan Keşif Çanakkale filmi, kültürel değerlerimize ve birlik olma bilincine değinerek vatana sahip çıkmak amacıyla girilen mücadeleyi anlatıyor. Alışılagelmiş hikayelerin ve anlatımın dışına çıkarak bir bilgisayar oyunuyla başlayıp beklenmedik bir zaman yolculuğu ile başarılı bir şekilde gözler önüne seriliyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı nın desteği ile Gazeteci-Yazar Avni Özgürel in danışmanlığı ve yapımcılığında TRT - TFT Yapım ortak yapımı olarak 19 Ekim de vizyona giren Keşif Çanakkale isimli sinema filmi, zamanda yolculuk yaparak Çanakkale Savaşında yaşananları tüm çıplaklığıyla gören 3 gencin yaşadıklarını aktarıyor. Burak Can, Sude Zulal Güler, İbrahim Yıldız, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgar Aksoyun başrollerini paylaştığı Keşif, Türkiyenin 3 farklı bölgesinde aynı oyunu oynarken kendilerini bir anda Çanakkale Savaşının ortasında bulan 3 gencin maceralarını hikâye ediniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık