Kepezde Kültür Ve Sanat Etkinlikleri

Kepez Belediyesinin tiyatro, sergi, konferans, konser, yarışma, seminer ve festival alanında düzenlediği yüzlerce etkinlik, ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturuyor.

Kepezde Kültür Ve Sanat Etkinlikleri
  • 21 Ekim 2018, Pazar 11:31
Kepez Belediyesinin tiyatro, sergi, konferans, konser, yarışma, seminer ve festival alanında düzenlediği yüzlerce etkinlik, ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturuyor.
Kepez Belediyesi, Mimar Sinan Kongre Merkezi, Erdem Bayazıt ile Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezleri, Modern Sanatlar Galerisi, semt konakları, müze, sergi ve fuaye alanları ile birbirinden özel kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2017de düzenlediği yüzlerce etkinlikle ilçeyi kültür ve sanatın merkezi haline getirdi.
Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün geçtiğimiz yıl düzenlediği 13 konsere 6 bin 350, ilçe sakinlerini bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen 28 seminere 7 bin, 211 özel etkinlik faaliyetine 496 bin 100, ulusal ve uluslararası düzenlenen yarışmalara da 6 bin kişi katıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde açılan 18 sergiyi 2 bin 15 kişi ziyaret ederken, düzenlenen 12 konferansa ise 5 bin 650 kişi dinleyici olarak katılım gösterdi.

KBTye rekor izleyici
Kepez Belediyesi, sergi, konferans, konser, yarışma, seminer ve festivallerin yanı sıra tiyatro gösterileri ile de çok sayıda tiyatro severe ulaştı. Kepez Belediye Tiyatrosunun (KBT), geçtiğimiz yıl 121 kez sahnelenen çocuk ve yetişkin oyununu 45 bin 500 tiyatro sever izledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde sahnelenen 6 özel tiyatro oyununu da 2 bin 800 kişi izledi. Kepez Belediyesi, kültür ve sanatın adresi olan ilçenin sakinlerini her yıl yüzlerce özel etkinlikle buluşturuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık