Isparta Belediyesinden Çanakkale Gezisi

Isparta Belediyesi tarafından ‘Ecdada Yolculuk Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Isparta Belediyesinden Çanakkale Gezisi
  • 09 Eylül 2018, Pazar 11:54
Isparta Belediyesi tarafından ‘Ecdada Yolculuk Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Ispartadaki muhtarların aileleri, Isparta Belediyesi İş ve Meslek Edindirme Kursları Birimi(ISMEK) kursiyerlerinden oluşan ilk kafile Çanakkaleye gitti. Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacanın başkanlığını yaptığı ‘Ecdada Yolculuk, Çanakkale Gezisine katılan gurup, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydına böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesinden dolayı teşekkür etti.

Çanakkale gezisi öncesinde açıklamalarda bulunan Kayacan, “Isparta Belediyesi olarak bugünümüzü borçlu olduğumuz kahraman şehit atalarımızın ziyaretine gidiyoruz. Geziye muhtarlarımızın ailelerini ve ISMEK el sanatları mahalle kurslarındaki kursiyerlerimizi götürüyoruz. Bundan sonra Çanakkaledeki geçmişimizi, tarihimizi anmak, yaşatmak ve insanlarımızı biraz olsun titreterek kendine getirebilmek açısından bu organizasyonu yapmak istedik. Çok faydalı olacağına inanıyoruz. Bundan sonra da bu ziyaretlerimizin devam edecek. dedi.
Geziye katılan katılımcılar kendilerine Çanakkaleyi görme fırsatı veren Başkan Günaydına teşekkür ettiklerini bildirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık