Gizemfrit Seramik Yarışması İçin Başvurular Başladı

Bu yıl 9uncusu düzenlenecek Uluslararası Seramik Yarışmasına başvuru sürecinin başladığı duyuruldu. Yarışmada başvuruların 24 Ekime kadar alınacağı bildirildi.

Gizemfrit Seramik Yarışması İçin Başvurular Başladı
  • 11 Eylül 2018, Salı 14:36
Bu yıl 9uncusu düzenlenecek Uluslararası Seramik Yarışmasına başvuru sürecinin başladığı duyuruldu. Yarışmada başvuruların 24 Ekime kadar alınacağı bildirildi.

Sakaryada kurulan emaye kaplama üreticisi Gizemfritin 9 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Uluslararası Seramik Yarışmasının başvuru süreci başladı. Yapılan şirket açıklamasına göre, Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Seramik ve Cam Bölümü iş birliğiyle düzenlenen yarışmaya Türkiye ve tüm dünyadan üniversitelerin seramik, seramik ve cam bölümlerinde lisans ve lisansüstü düzeyinde eğitim gören öğrencileri başvuruda bulunabiliyor.

Bu yılki yarışmanın jürisinde ise Uluslararası Seramik Federasyonu Üyesi İspanyol sanatçı Alberto Bustosun yanı sıra Mimar Sinan Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesinden akademisyenler ile Gizemfrit Seramik Ar-Ge yöneticisi Bünyamin Öztürk bulunuyor.

Online başvuruların 24 Ekime kadar kabul edileceği yarışmada, artistik ve endüstriyel kategorilerinde birinci olan öğrencilere 6 bin TL para ödülü verilecek. 4 öğrenciye de mansiyon ödülü olarak 4 bin TL para ödülünün verildiği yarışmada, sergilenmeye hak kazanan eserler Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde sektöre yön verenlerin, sektör çalışanlarının, öğrencilerin, akademisyenlerin ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık