Gebze Kültür Merkezi Yeni Sezona Hazır

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi kapılarını yeni sezonda birbirinden farklı etkinliklerle Gebzeli sanatseverlere açıyor.

Gebze Kültür Merkezi Yeni Sezona Hazır
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 11:14
Gebze Belediyesi Kültür Merkezi kapılarını yeni sezonda birbirinden farklı etkinliklerle Gebzeli sanatseverlere açıyor.
Gebzelilerin büyük bir ilgiyle yoğun katılım gösterdikleri Gebze Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, ekim ayında yeni programlarla Gebzelileri buluşturacak. Ekim ayı Gebze Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 11 Ekim Cuma saat 11.00de MEB Bakanlık Müşaviri Necip Fazıl Kurt, “Yolumuz Türkiye” konulu konferans verecek. 12 Ekim Cuma günü saat 19.00da Hatice Kübra Tongar, “Bağırmayan Anneler, Bağırmayan Çocuklar” konulu konferansı ile Gebzeli annelerle bir araya gelecek. Gebze Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 17 Ekim Çarşamba saat 19.00da Haluk Öztekin “Özgüven Nasıl Kazanılır” semineri ile devam edecek. 21 Ekim Pazar saat 19.00da GESMEK THM Konseri ile Gebzelilerin kulaklarının pası silinirken, 26 Ekim Cuma saat 15.00da Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” konulu semineri ile gençlerle bir araya gelecek.
Gebze Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinde çocuklar için de gösteriler hazırlandı. İlk olarak 10 Ekim Cuma günü saat 11.00 ve 14.00 olmak üzere iki seans “Çalışkan Karıncalar” tiyatro gösterisi perde açacak. 13 Ekim Cumartesi 12.00 ve 15.00da “Bulutlar Diyarı”, 24 Ekim Çarşamba saat 11.00 ve 14.00da “4 Kafadar” ve son olarak 27 Ekim Cumartesi 12.00 ve 15.00da “Afacanlar Adada” tiyatro gösterileri çocuklar için sahnelenecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık