Fotoğraflarla Uşak Tarihine Yolculuk

Uşakın düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında “Dünden Bugüne Uşak” isimli fotoğraf sergisi Tiritoğlu Parkında Uşak halkının ziyaretine açıldı.

Fotoğraflarla Uşak Tarihine Yolculuk
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 12:20
Uşakın düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında “Dünden Bugüne Uşak” isimli fotoğraf sergisi Tiritoğlu Parkında Uşak halkının ziyaretine açıldı.
Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen, kurtuluş savaşında önemli bir yere sahip olan Uşakın tarihi fotoğraflarla sergilenmeye başladı. İlkler Şehri olarak bilinen Uşaka dair fotoğrafların bir çoğu ilk kez görücüye çıktı.
Bu açıdan vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği açılışın kurdelasını, Uşak protokolü birlikte kestiler.
Sergide bir konuşma yapan Başkan Cahan; ‘26 Ağustostan başlayıp, 9 Eylülde İzmirde Yunan askerinin denize dökülüşüne kadar, tüm süreçte emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, özellikle de Uşaklı kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Bu cesareti bugüne kadar sürdüren Uşaklı hemşehrilerimi de saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Türkiye dünyanın gözbebeği, her daim düşmanı olan bir ülke. Kurtuluş savaşı döneminde bölgemiz düşman esaretine girdi, rabbim bir daha o günleri göstermesin. Türkiyenin bu denli gündemde olmasından dolayı zaman zaman saldırılara maruz kalıyor. Bugüne kadar hiçbir saldırıya boyun eğmediğimiz gibi bundan sonrada boyun eğmeyeceğiz. İstedik ki vatandaşlarımız, tarihi kahramanlıklarla dolu Uşakımızın geçmişine fotoğraflarla şahit olsunlar. Ben burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum şeklinde konuşarak tüm Uşakı sergiyi ziyarete davet etti.
Protokol konuşmaların ardından Protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık