Foça Karataş Briç Festivali İkinci Gününde

Geleneksel Foça Karataş Briç Festivali, ikinci gününde Belediye Başkanlığı Kupası müsabakaları ile devam ediyor.

Foça Karataş Briç Festivali İkinci Gününde
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 16:48
Geleneksel Foça Karataş Briç Festivali, ikinci gününde Belediye Başkanlığı Kupası müsabakaları ile devam ediyor.
Briç festivalinin gerçekleştiği Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesislerine gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Briç oyuncularına Hoş geldiniz! dedi. Başkan Demirağ, Türkiye Briç Federasyonuna(TBF) ve Briç Festivali düzenleme komitesine teşekkür ederek, başarılı bir turnuva geçmesini diledi.
Foça Belediyespor Kulübü Briç Şubesi sorumlusu Bekir Dural ve İsmail Mete, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağa, Foçada briç sporunun gelişimine yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür plaketi sundu.
Türkiyenin çeşitli illerinden gelen 176 Briç oyuncusunun mücadele ettiği, Sarı Masterpointli ‘7.Foça Karataş Briç Festivaline, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Eray Öcal ve TBF Ege Bölge Temsilcisi Ali Acarda katıldı.
Briç Festivalinin yarın yapılacak finalinde, Swiss Patton Takım Turnuvası gerçekleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık