Fizy İstanbul Müzik Haftası 18 Eylülde Başlıyor

fizy İstanbul Müzik Haftası, 18 Eylülde Zorlu PSMde başlıyor. Konserler, paneller, söyleşiler ve imza günlerinin yer alacağı 6 günlük müzik ve kültür şöleninde her kesimden müzikseverler buluşacak.

Fizy İstanbul Müzik Haftası 18 Eylülde Başlıyor
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 11:27
fizy İstanbul Müzik Haftası, 18 Eylülde Zorlu PSMde başlıyor. Konserler, paneller, söyleşiler ve imza günlerinin yer alacağı 6 günlük müzik ve kültür şöleninde her kesimden müzikseverler buluşacak.

Türkiyenin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası, 18-23 Eylül tarihleri arasında Zorlu PSMde gerçekleştirilecek. Konserler, paneller, söyleşiler ve imza günlerinin yer alacağı 6 günlük müzik ve kültür şöleninde her kesimden müzikseverler buluşacak.

Türkiyenin en önemli değerleri, efsanevi müzisyenler Ayhan Sicimoğlu, Bülent Ortaçgil, MFÖ gibi isimlerin yanı sıra Alper Erözer, Athena, Baran Bayraktar, Bengü, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Kalben, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Simge Sağın, Teoman ve Tuna Kiremitçi gibi isimlerin müzikseverlerle buluşacağı festivalde Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend ye & La Comitiva, Peter Kruder ve Richard Dorfmeisterın ortak projesi Kruder & Dorfmeister gibi dünyaca ünlü müzisyenler de sahne alacak.

Yapılan bilgilendirmede; fizy İstanbul Müzik Haftasında sanatçıların ve alanının önemli isimlerinin katılımıyla konsept paneller yapılacak. Kent ve Müzik başlığında şehirde caz, DJlik ve elektronik müzik, Türkiyede hip hop kültürü; Teknoloji ve Müzik başlığında 21. yüzyılda plak, remiks kültürü, ölümsüz müzik klipleri; Dünya ve Müzik başlığında 90lar, müzikle yaşayan filmler, klasik müzik; Endüstri ve Müzik başlığında ise marka-celebrity İlişkisi, jingle değil reklam müziği ve müzikte sektör bilinci gibi panellerle popüler kültür, müzik çerçevesinde mercek altına alınacak.
Ayrıca festivaldeki konserler öncesinde Türkiyede yılın müzisyenleri de ödüllendirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık