Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar Merve Büyükçaparın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi ve imza günü ile devam etti.

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 13:50
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar Merve Büyükçaparın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi ve imza günü ile devam etti.
İlk olarak Cumhuriyet Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluşan Yazar Merve Büyükçapar, daha sonra Faik Baysal Kütüphanesinde katılımcılarla buluştu. Büyükçapar, ‘Kristal Sapan isimli kitabını katılımcılar için imzaladı. Okuma benim için en vazgeçilmez anlardan biridir diyen Merve Büyükçapar, “Yazı serüvenime lisede edebi metinler derslerinde başladım. Kendime yakın hissettiğim bu ders sayesinde yazma işlerimi ilerletebildim. Yazı serüvenime her yazar gibi bende şiirlerle başladım ve daha sonra öykü yazarak devam ettim. Yazmak için birinci gerekli olan şey okumaktır. Ne kadar çok okursanız bilgileriniz gelişir ve eliniz yazı yazamaya alışır. Yazmaya devam edebilmemiz için düşünmek, hayal etmek ve tasarlayarak ilerlememiz gerekiyor” dedi.
Konuşmasına devam eden Büyükçapar, “Ali Ural hocamızın yazarlık atölyelerinin benim için dönüm noktası olduğunu söyleyebilirim. Hepimizin yaşamında dönüm noktası diyebileceğimiz anlar olmuştur. O gün bunu bilmesem de benim için de bir dönüm noktası oldu. Edebi anlamda yazmaya, okuduğumu değerlendirmeye o günden sonra başladım. Eğer sizlerde hayatınızda önemli bir an için değer kazanmak istiyorsanız emek vermelisiniz. Yazmak, emek ve özveri ister. Gerçekten bu işe başlayacaksanız kendinizi buna hazırlamalısınız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık