Dünya Kültürleri İzmitte Tanıtılmaya Devam Ediyor

İzmit Belediyesi tarafından açılan Speaking Cafede düzenlenen Romanya kültür gecesinde dünya kültürlerini tanıtılmaya devam edildi.

Dünya Kültürleri İzmitte Tanıtılmaya Devam Ediyor
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 12:31
İzmit Belediyesi tarafından açılan Speaking Cafede düzenlenen Romanya kültür gecesinde dünya kültürlerini tanıtılmaya devam edildi.
İzmit Belediyesine ait olan Speaking Cafe, dünya kültürlerini ağırlamaya devam ediyor. Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe, son olarak Romanya kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafede Romanya Kültür gecesinde ülkenin ulusal marşı okunduktan sonra ülke hakkında bilgiler verildi. Roberta Tripea tarafından yapılan sunum ile Romanya mutfağı, geleneksel dansları hakkında videolar izletildi. Avrupanın en büyük festivallerinden olan Untold Festivali hakkında görsel sunum gerçekleştiren Roberta Tripea son olarak Romanyanın görülmesi gereken tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi verdi. Genç ziyaretçilerin yanı sıra Kocaelide bulunan AIESEC stajyerleri de kültür gecesine yoğun ilgi gösterdi.
İngilizce dışında başka bir dilin konuşulmadığı kafedeki atmosferin İngiltereden farksız olduğunu söyleyen öğrenciler, “Kafede sanki kendimizi Londrada hissettik. Kafe sayesinde hem dilimiz gelişiyor hem de dünya kültürlerini öğrenme imkanı buluyoruz. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğana böylesine güzel bir mekan için çok teşekkür ederiz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık