Çeşmede Aşk Havası Esti

Çeşme Belediyesinin ‘9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında bu yıl 4üncüsünü düzenlediği Dalyan Aşk Festivalinin 2nci gününde de aşk havası esti.

Çeşmede Aşk Havası Esti
  • 21 Ekim 2018, Pazar 23:15
Çeşme Belediyesinin ‘9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında bu yıl 4üncüsünü düzenlediği Dalyan Aşk Festivalinin 2nci gününde de aşk havası esti.
İlk güne göre daha yoğun geçen 4. Aşk Festivalinde yöresel ürünlerin satıldığı stantlar yine ziyaretçilerle dolup taştı. Güzel havayı fırsat bilip değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hem Çeşmenin cennet köşelerinden Dalyanı gezerek vakit geçirdi hem de festival kapsamında düzenlenen etkinliklerle keyif dolu anlar yaşadı.
4. Aşk Festivalinin ikinci günü Grup Son Dakikanın sahne performansıyla başladı. Birbirinden eşsiz melodilerin ritmine kendini kaptıran vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Günün ikinci etkinliği ise söyleşiyle devam etti. “Herkes Kendi Hayatının Kahramanı” ve “İnsan Halleri” kitaplarının yazarı Psikiyatr Dr. Gülcan Özer, kadın-erkek ilişkileri üzerinden örnekler vererek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. İnteraktif olarak gerçekleşen söyleşide dinleyiciler Psikiyatr Dr. Gülcan Özere sorular yönelterek ilişkiler konusundaki genel farkındalıklarını arttırdılar.

Müziğin coşkusu herkesi birleştirdi
Eğlence ritminin hiç düşmediği festivalde Flamenko Dans Gösterisi ile coşku daha da arttı. İspanyol ezgileri eşliğinde gerçekleştirilen dans gösterisi herkesi büyüledi. Alkışlarla ritm tutan vatandaşların gösteriye ilgisi oldukça yoğundu.
Sonrasında gerçekleştirilen Ritim Grubu Gösterisinde ise 7den 70e herkesin yüzündeki coşkuyu görmek mümkündü. Özellikle ‘İzmir Marşını Ritim Grubu önderliğinde hep bir ağızdan söyleyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdular.
Tango Dans Gösterisiyle devam eden 4. Aşk Festivali, ‘Aşk Dersleri adlı tiyatro oyunu ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık