Çanakkaleden Cumhuriyete Sergisi Esparkta

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezinde açılan Çanakkaleden Cumhuriyete sergisi beğeni topladı.

Çanakkaleden Cumhuriyete Sergisi Esparkta
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 18:07
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezinde açılan Çanakkaleden Cumhuriyete sergisi beğeni topladı.
Tarihin en önemli dönemlerinden biri olan Çanakkale Savaşı ve İstiklal Harbini her yaştan insana heyecan duydurarak öğretmek üzere hazırlanan “1915den Cumhuriyete Gerçek Tarihi Objeler ve Kahramanlar Sergisi Espark AVMde açıldı. Sergi, döneme ait üniformalarla giydirilmiş askerler, Çanakkale ve İstiklal Harbinin sembolü olmuş kahramanlar ve yapılarla ilgili maketler, fotoğraflar, gerçek savaş objeleri ve müziklerle oluşturuldu.
Ülkenin temellerinin atıldığı bu büyük mücadele dönemi projede adeta yeniden yaşanırken, sergide ziyaretçiler, savaşta kullanılmış silahlar, süngüler, mataralar, kıyafetler ve kişisel eşyalardan oluşan yüzlerce objeyi görme fırsatı buluyor. Ayrıca Çanakkale ve Kurtuluş Savaşına ait gerçek fotoğrafların gösterildiği sergi, Espark Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde, meraklılarını tarihin dönüm noktasına bir daha unutamayacakları bir yolculuğa çıkarıyor.
Her yaştan insanın ilgisini çekecek bölümlere sahip sergi, 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Espark Alışveriş Merkezinde ziyaret edilebilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık