Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Yeni Döneme Merhaba Dedi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2018-2019 dönemi kültür ve sanat eğitimlerine start verdi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Yeni Döneme Merhaba Dedi
  • 19 Ekim 2018, Cuma 9:57
Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2018-2019 dönemi kültür ve sanat eğitimlerine start verdi.
Kültür ve sanat faaliyetlerinin adresi olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını açtı. Bu yıl 39 yaşına giren Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, bu yıl da birbirinden farklı etkinliklerle sanatseverlerle buluşacak. Konservatuvarda; Türk sanat müziği, Türk halk müziği, tiyatro, Türk halk oyunları, enstrüman ve resim bölümlerinden 700 öğrenci eğitim alıyor. Açılıştan önce bölüm şefleri yeni eğitim öğretim dönemi faaliyetlerinden bahsetti. Konservatuvar tanıtım filmi ile başlayan açılış, Türk sanat müziği ve Türk halk müziği konseriyle devam etti. Seslendirilen şarkılara eşlik eden sanatseverler, keyifli dakikalar yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarından mezun olan öğrencilerin Samsunu ulusal ve uluslararası alanda temsil ettiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık