Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İle Trtden Canlı Yayında Tsm Ziyafeti

Balıkesirin Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde TRT Müzik ekranından canlı yayında müthiş bir konser verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İle Trtden Canlı Yayında Tsm Ziyafeti
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 9:43
Balıkesirin Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde TRT Müzik ekranından canlı yayında müthiş bir konser verildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlunun katkılarıyla, Türk Sanat Müziğinin dev ismi Balıkesirli sanatçı İsmail Özkanın hazırlayıp canlı olarak yayınlanıp sunduğu ‘Alaturka Akşamlar adını taşıyan program, Ayvalıktan TRT Müzik ekranında canlı olarak yayınlandı. Sanatçı Özkanın konukları TRTnin dev sanatçıları Elif Güreşçi ve Bekir Ünlüataer birbirinden farklı TSM eserlerini Ayvalıklı sanatseverlerle birlikte seslendirdi.
Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ne ait Kapalı Spor Salonuna saat 22.00da başlayan konser, yaklaşık 2 saat sürdü.
Ayvalıkın ev sahipliğinde gerçekleşen programı; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ile kızı Semanur Uslu ile birlikte izlerken, eski TRT Sanatçı ve Ayvalıkta TSM eğitimleri veren kendi adını taşıyan müzik grubu ile ilçede son derece başarılı konserler vermesiyle tanınan Gönül Tunada izleyenler arasında yerini aldı.
Konserde sahnedeki sanatçılar,”Kıskanırım Seni Ben”, “Ne Çıkar Bahtımıza”, “Kapın Her Çalındığında O mudur diyeceksin”, “Yârim İstanbul”, “Bülbül Mayası”, “Ada Sahillerinde Bekliyorum”, “İhanetten Geri Kalan” gibi Türk Sanat Müziğinin ölümsüz eserleriyle adeta dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.
Konser sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, “Sanatın ve sanatçının dostu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlunun katkılarıyla Balıkesirimizin medar-ı iftarı TRT Sanatçısı İsmail Özkanın hazırlayıp sunduğu ‘Alaturka Akşamlar adını taşıyan program bu gün Ayvalıktan TRT Müzik ekranında canlı olarak yayınlandı. Değerli sanatçımız İsmail Özkanın konukları TRTnin dev sanatçıları Elif Güreşçi ve Bekir Ünlüataer de birbirinden hoş TSM eserlerini Ayvalıklı sanatseverlerle birlikte seslendirdi. Bu özel gecede bulunmak bizim için büyük bir keyif ve ayrıcalık oldu. Değerli sanatçılarımıza bu nefis konser için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık