Bakan Ersoy, Moskovadaki Türkiye Festivaline Katılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Rusyanın başkenti Moskovada bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Türkiye Festivaline katılacak.

Bakan Ersoy, Moskovadaki Türkiye Festivaline Katılacak
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 15:45
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Rusyanın başkenti Moskovada bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Türkiye Festivaline katılacak.
Rusyanın başkenti Moskovada bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Türkiye Festivalinin programı yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Türkiye Festivaline katılarak turizmcileri yalnız bırakmayacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, Türkiye Otelciler Federasyonunun (TÜROFED) koordinasyonunda, TÜRSAB başta olmak üzere turizm STKları, valilikler, belediye başkanlıkları, kalkınma ajanslarının katkıları ve özel sektörün katılımıyla organize edilen Türkiye Festivalinin ikincisi 10-12 Ağustos tarihlerinde Moskovada gerçekleştirilecek. Türkiyenin Rusya pazarındaki tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan Türkiye Festivali için Türk turizmciler Moskovaya akın edecek. Üç gün boyunca değişik aktivitelerle Rus halkı ile buluşacak olan Türk turizmciler, Rusya pazarındaki payını korumak ve bu payı daha da yukarıya taşımak için yoğun mesai harcayacak. Türk turizmcilerin Moskova çıkarmasına sahne olacak Türkiye Festivaline Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Rus parlamenterler de katılacak. Diğer yandan Rusya Otelciler ve Restorancılar Derneği yöneticileri de açılış programında yer alacak.

Festivalde ziyaretçi rekoru hedefleniyor
Türkiye ve Rusya Federasyonu ilişkilerine katkı sağlamak, Türk kültürünün Rusya Federasyonundaki tanıtımına destek olmak, Türkiyedeki turistik mekanları tanıtmak, Türkiyenin ticari ürünlerinin tanıtımına katkıda bulunmak ve Türk misafirperverliğinden örnekler sunmayı amaçlayan Türkiye Festivali, bu sene ziyaretçi rekoru kırmayı hedefliyor. Geçen sene 153 bin kişinin ziyaret ettiği Türkiye Festivaline bu sene daha fazla ziyaretçi bekleniyor. Geçen sene organize edilen festival, başta Moskova olmak üzere Rusyada büyük ses getirdi. İlk kez yapılmasına rağmen geçen sene 153 bin ziyaretçi ağırlayan festivalin bilinirliğinin artmasıyla ziyaret edenlerin sayısında bu sene artış bekleniyor.

Bakan Ersoy, turizmcileri yalnız bırakmayacak
Geçen sene büyük ilgi gören Türkiye Festivali, Rus halkının Türkiyeye karşı ilgisini de gözler önüne serdi. Rusyada Türkiyeye ilgiyi artırmak isteyen turizmciler Türkiye Festivalindeki yerlerini alarak Türkiyenin tanıtımına önemli katkı sağlayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Türkiye Festivalinde turizmcilere moral verecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık