Aydın Büyükşehir Konservatuvarı Yeni Yetenekleri Bekliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının Aydınlılara yeni yetenekler kazandıracak kurslarına kayıtlar başladı.

Aydın Büyükşehir Konservatuvarı Yeni Yetenekleri Bekliyor
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 11:33
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının Aydınlılara yeni yetenekler kazandıracak kurslarına kayıtlar başladı.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının herkesin hizmetinde olduğunu söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydına kazandırdığımız konservatuvarımız her yıl yüzlerce öğrenciye yeni yetenekler kazandırıyor. Kültür dünyasına katkı yaptığımız konservatuvarımızda yeni sanatçılar yetiştiriyoruz. Yeteneklerini değerlendirmek isteyen bütün Aydınlıları, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarına davet ediyorum diye konuştu.
Türk Halk Oyunları Bölümüne yetenek sınavıyla öğrenci alınacak. 12 Ekime kadar devam edecek olan ön kayıtların ardından 15-17 Ekim tarihleri arasında kurs verilecek ve 18 Ekim günü sınav düzenlenecek. Kurslara 16-35 yaş arası herkes katılabilecek.
Müzik Bölümüne de yetenek sınavıyla öğrenci alınacak olan Aydın Büyükşehir Konservatuvarına ön kayıtlar 13 Ekime kadar yapılabilecek. Müzik Bölümünün sınavları 11-12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak. Öğrencilere 3 yıllık eğitimleri süresince Batı müziği eğitiminin yanı sıra piyano ve 15 farklı çalgıdan birisinin eğitimi verilecek.
Çocuk Korosu için 15 Ekime kadar devam edecek olan başvuruların ardından kurslar 15 Ekimde başlayacak. Koro, dersleri Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapacak.
Ritim Atölyesi ve Ritim Terapisine kayıtlar 13 Ekim tarihine kadar devam edecek. Kurslar 15 Ekimde başlayacak.
2018-2019 dönemi dans kurslarına kayıtlar da devam ediyor. 22 Ekimde başlayacak olan kurslarda çocuklar, gençler ve yetişkinler için ayrı gruplar açılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık