Aşık Feymani İçin Vefa Gecesi

Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak, 5 Ekimde Aşık Feymaniye Antakyada vefa gecesi düzenleneceklerini söyledi.

Aşık Feymani İçin Vefa Gecesi
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 14:16
Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak, 5 Ekimde Aşık Feymaniye Antakyada vefa gecesi düzenleneceklerini söyledi.
Başkan Parlak hayatta iken yazarları hatırlama yad etme, saygı gösterme etkinliği kapsamında bu yıl Aşık Feymaniyi kente davet ettiklerini belirterek unutulmaya yüz tutmuş aşıklık etkinliğini yeniden canlandırmak amacında olduklarını ifade etti.
5 Ekim Cuma günü yapılacak olan etkinliğin Antakya Kültür Merkezinde gerçekleştirileceğini Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak etkinlik ile ilgili bilgiler de verdi.
Hatay Şairler Yazarlar Derneği olarak yeni bir etkinliğe imza atacak olmanın mutluluğuyla hareket ettiğini söyleyen Ali Parlak, Hayatta iken yazarlarımızı hatırlama yad etme, saygı gösterme etkinliğini yapıyoruz. Bugüne kadar yapılan vefa etkinlikleri vefa sahibi olduğumuz değerleri kaybedildikten sonra yapılıyor. Çukurova Aşık Feymani 5 Ekim Cuma günü Antakyaya gelip vefa etkinliğiyle günümüzde unutulmaya yüz tutmuş aşıklık etkinliğini yeniden canlandırmak adına yöremizin Aşık Mustafa ile onları sahnede baş başa bırakacağız. Yöremizin şairleri ve Aşık Feymaninin çırakları da bizlerle birlikte olacak” dedi.
Başkan Parlak Antakya Kültür Merkezinde 19:30da yapılacak etkinliğe tüm Hatay halkını davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık