“Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” Filmine Bir Destek Daha

Malatya ve Türkiyenin tanıtımına büyük bir katkı vermesi beklenen “Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” kurgu filmine destekler artarak devam ediyor.

“Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” Filmine Bir Destek Daha
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:12
Malatya ve Türkiyenin tanıtımına büyük bir katkı vermesi beklenen “Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” kurgu filmine destekler artarak devam ediyor.
Çekimlerine 2019 yılında başlanacak olan ve 5 ülkede çekilmesi planlanan film için çalışmalar tüm hızıyla sürerken filme sponsor arayışları da önemli bir aşamaya geldi.
Filmin yapımcısı ve senaristi Abdulhakim Bölükbaşı filminin oyuncu kadrosunda yer alan İlker Gülümser ile birlikte sponsor desteği kapsamında Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile bir araya geldi.
Aynı zamanda Malatyalı olan Yasin Kartoğluna film hakkında bir sunum gerçekleştiren Bölükbaşı “Filmin konusu ve işleyişi itibari ile Malatyanın gizli kalmış tarihi mirasını gün yüzüne çıkartarak tarihi ve kültürel mekânları dünyaya tanıtacağız. Malatyanın tanıtımına bir nebze yardımımız olur ise ne mutlu bize. Projemiz kapsamında gerek Türkiyenin gerekse Malatyamızın tarihi ve doğal güzelliklerine turist çekeceğiz” şeklinde konuştu.
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise filmin konusundan oldukça etkilendiğini güzel bir çalışma ile uluslararası anlamda mükemmel bir proje çıkabileceğini ifade ederek, “Böylesine etkileyici bir proje Başakşehir sınırları içerisinde geçecek olursa elimizden gelen her türlü desteği veririz” dedi.
Bölükbaşı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğluna kendilerini ağırlandığı için teşekkürlerini sundu. Bölükbaşı görüşme sonrası Arapgirde bulunan Metin Emiroğlu konağının açılışına katılmak üzere Malatyaya geçti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık