Antalyadan Türkiye 2024E Tarihi Destek

Türkiyenin ev sahipliğine aday olduğu Avrupa Futbol Şampiyonasına (UEFA EURO 2024) Antalyadan destekler devam ediyor.

Antalyadan Türkiye 2024E Tarihi Destek
  • 03 Temmuz 2018, Salı 15:35
Türkiyenin ev sahipliğine aday olduğu Avrupa Futbol Şampiyonasına (UEFA EURO 2024) Antalyadan destekler devam ediyor.
Türkiye Futbol Federasyonu, “Birlikte Paylaşalım” (Share Together) sloganıyla UEFA EURO 2024 e aday olan Türkiye, Şampiyonanın ülkede yapılması için kampanya başlattı.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından başlatılan kampanya kapsamında UEFA EURO 2024ün Türkiyenin tarihi ve kültürel tanıtımı için çok önemli olduğu vurgulandı. Ülkemize gelecek futbolseverlerin, Türkiyenin doğal güzellikleri ve Türk misafirperverliği ile harmanlanan unutulmaz anlar yaşayacaklarına da dikkat çekildi. Ayrıca Türkiyenin UEFA EURO 2024e alt yapısı, ulaşımı, konaklama ve güvenliğiyle futbol coşkusunu Avrupa sınırlarının ötesine taşıyacak kapasitede olduğu da belirtildi.
Şampiyonanın Türkiyede yapılması için Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları da büyük destek veriyor. Bu kapsamda Antalyada Vali Münir Karaloğlu öncülüğünde başlatılan destek kampanyası çerçevesinde Antalya Kent Konseyi de harekete geçti.
Antalya Kent Konseyi, 2018 in Perge Yılı ilan edilmesi ile Antalyanın önemli tarihi ve kültürel değeri olan Perge Stadyumunda, yarın açıklama yapacak.
Yapılan açıklama ile Şampiyonaya destek vermenin dışında ayrıca hem ülkemizin tarihi yerlerine dikkat çekmek hem de Pergenin ziyaretçi sayısının arttırılması amaçlanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık