Altıeylül Belediyesinden Öğrencilere Kitap Kampanyası

Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Daha Çok Okuyalım Daha Çok Okutalım projesi kapsamında çocuklara okuma kitapları dağıtıldı.

Altıeylül Belediyesinden Öğrencilere Kitap Kampanyası
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 17:55
Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Daha Çok Okuyalım Daha Çok Okutalım projesi kapsamında çocuklara okuma kitapları dağıtıldı.
Okumayı desteklemek amacıyla, Altıeylül Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever vatandaşların destekleriyle toplanan okuma kitapları kırsal mahallelerde taşımalı eğitim veren Konakpınar, Aslıhantepecik, Pamukçu, Macarlar ve Karamanlar mahalle okullarına dağıtıldı. Aslıhantepecik Ortaokulunda Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Kadın ve Temel Haklar Komisyonu Kadın Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelikin katıldığı programda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinin ardından proje kapsamında toplanan okuma kitapları öğrencilerle buluştu. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ‘Meclis Üyesi ablalarınız, anneleriniz sizler için büyük emek sarf ederek okuma kitapları topladılar. Sevgili çocuklar zaman çok hızlı geçiyor. Okuma konusunda daha çetin ama daha zevkli günler sizi bekliyor. Çocukluğunuzu dolu dolu yaşamaya devam ederken kitap okumayı ihmal etmeyin. Kitap okuyarak kendinizi yetiştirmelisiniz, güzel insan, faydalı insan olmanızı umut ediyorum” dedi.
Kadın ve Temel Haklar Komisyonu Kadın Meclis Üyeleri Bahar Vidin, Yasemin Akkol, Gülderen Ocaktan ve Sevil Aksoy ise okulların açılmasıyla birlikte başladıkları proje ile, çocukların okuma alışkanlıklarının artması amacıyla bir kampanya başlattıklarını dile getirdi. Yardımseverlerin ve kurumların destekleriyle toplanan okuma kitaplarını öğrencilerle buluşturdukları için mutluluk duyduklarını belirten meclis üyeleri, kadın ve çocuklara yönelik yeni projeler için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık