Alanya Caz Günleri Karsu Konseriyle Başladı

Antalyanın Alanya ilçesinde bu yıl 15incisi düzenlenen Alanya Uluslararası Caz Günleri, Karsu Dönmezin sahne performansıyla başladı.

Alanya Caz Günleri Karsu Konseriyle Başladı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:12
Antalyanın Alanya ilçesinde bu yıl 15incisi düzenlenen Alanya Uluslararası Caz Günleri, Karsu Dönmezin sahne performansıyla başladı.
Alanya Belediyesinin her yıl düzenlediği, ulusal ve uluslararası caz platformunda prestijli bir yer edindiği Alanya Caz Günleri, tarihi Kızılkule meydanında başladı.

Alanya Caz Festivaline Ünlü Akını
Caz günlerinin ilk gününde sahne performansıyla izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Karsu Dönmezin konserine aralarında sinema ve televizyon oyuncusu Erkan Petekkaya, eski Türkiye güzeli Zerrin Erbaş, 2. Abdulhamidin torunu Adile Osmanoğlu Tars gibi ünlü isimlerin yanı sıra binlerce vatandaş ve ilçedeki turistler de yoğun ilgi gösterdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücelin açılış konuşmasıyla başlayan konsere yüzlerce cazsever katıldı.

Caz günlerimize, çıtayı yükselterek devam ediyoruz
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanatsal etkinliklerle de geniş kitlelere ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Yücel, Selçuklunun başkenti, Osmanlının liman şehri ve turizmin gözbebeği Alanyamızda, Türkiyenin en nitelikli sanat organizasyonlarından biri olan Caz Günlerine 15inci kez ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyoruz. Yıllardır çıtasını yükselterek sizlerle buluşturduğumuz Alanya Caz Günlerinde bu yıl, yine caz müziğinin güçlü seslerini konuk edeceğiz. Dört gün boyunca, dünyanın ve ülkemizin bu alandaki en önemli isimlerini ağırlayacağız dedi.

4 gün boyunca müzik ziyafeti yaşayacağız
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Farklılıkların oluşturduğu bu muhteşem ahengi, bir arada olabilmenin müthiş hazzını hep birlikte hissedeceğiz. Tarihin derinliklerinden izler taşıyan Kızılkulenin bu dingin atmosferinde müziğin evrensel dilinde buluşup, 4 gün boyunca enfes bir müzik ziyafeti yaşayacağız. Şüphesiz ki; sanatsal ve kültürel etkinlikleri yaşatan toplumun ilgisi ve desteğidir. Sizlere ve değerli Alanya halkına çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ilgisi ve desteği ile Caz Festivalimiz bu noktaya geldi. İnşallah gelecek yıllarda da, şehrimize kalite ve değer katan etkinliklerle Alanyamızın adını tüm dünyaya duyuracağız ifadelerini kaydetti.

Caz günleri 30 Eylüle kadar sürecek
Gecenin sonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Uluslararası Caz Günleri anısına Karsu Dönmeze ipek kozasından işlenmiş taç, çiçek ve plaket taktim etti. 30 Eylüle kadar devam edecek caz günlerinin 2nci gününde ise saat 20.30da Sarah Lancman Invites Giovanni Mirabassi Trio ve hemen ardından saat 22.00da Emin Fındıkoğlu Quartet tarihi Kızılkule meydanında cazseverlerle buluşacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık