8. Malatya Uluslararası Film Festivaline Doğru

Bu yıl düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında ‘Festivale Doğru başlığıyla ‘Türk Sinema ve Televizyonunda Aile” başlıklı sempozyum düzenlenecek.

8. Malatya Uluslararası Film Festivaline Doğru
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:16
Bu yıl düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında ‘Festivale Doğru başlığıyla ‘Türk Sinema ve Televizyonunda Aile” başlıklı sempozyum düzenlenecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliğinin katkılarıyla düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali 9-15 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek. Film Festivali kapsamında ‘Festivale Doğru başlığıyla 12 ve13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek “Türk Sinema ve Televizyonunda Aile” başlıklı sempozyumda, Türk sinemasının evrensel bir kurum olan aile ve içinde bulunduğu toplumu ayakta tutan değerlerinin sinemaya olan yansımalarını akademisyen ve sinema yazarlarının yanı sıra sektörden sevilen oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıların katılacağı önemli isimlerle masaya yatırılacak. Malatyada düzenlenecek sempozyum, toplumsal alanda ailenin yapısal ve algısal tasarımlarını, yıllar süren sinema içindeki farklılaşmalarını ve kurduğu ilişkileri ele alacak. Sempozyumda yıllar içinde aile kurumunun değişimi ve bu değişimin Türk sinema ve televizyonuna yansımalarının konuşulacağını dile getiren Festival Direktörü Suat Köçer, Türkiyedeki göç hareketleri, sanayileşme, kentleşme, kitle iletişim araçları, nüfus hareketleri gibi birçok etkenin aile kurumu üzerinde derin izler bıraktığına dikkat çekerek sempozyumda bu konunun sinema ve TV ekseninde, etraflı biçimde tartışılacağını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık