6Incı Uluslararası Cam Festivali Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Camın Büyüsü sloganı ile düzenlenen 6ıncı Uluslararası Cam Festivali, konferans ve atölye çalışmaları ile devam ediyor.

6Incı Uluslararası Cam Festivali Devam Ediyor
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 14:20
Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Camın Büyüsü sloganı ile düzenlenen 6ıncı Uluslararası Cam Festivali, konferans ve atölye çalışmaları ile devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Cam Festivali, Kurşunlu Külliyesi içinde yer alan sıcak cam atölyelerinde devam ediyor. Amerika, Hollanda ve Almanyadan uluslararası arenada ün yapış sanatçıların katıldığı festivalde, sanatçılar konferans ve atölye çalışmalarına başladı.
6ıncı Uluslararası Cam Festivalinin ilk konferansını festivale Amerikadan katılan Alexis Silk verdi. Sıcak Cam Atölyelerinde yapılan konferansa Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile çok sayıda Eskişehirli sanatsever katıldı. Konferansta kendinden ve çalışmalarından bahseden Alexis Silk, cam sanatının inceliklerini anlattı. Silk, Eskişehirde olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Gün boyu cama şekil verdi
Konferansın ardından atölye çalışmalarına başlayan Silk, gün boyunca cama şekil verdi. Bu süre içinde cam sanatının inceliklerini kendisini izlemeye gelen vatandaşlarla paylaşan Silke, Simone Ferzer eşlik etti. Amerikadan Alexis Silk, Hollandadan Josja Caecilia Schepman ve Almanyadan Simone Fezerin katıldığı 6ıncı Uluslararası Cam Festivali, 28 Eylül Cuma günü Josja Caecilia Schepmanın konferans ve atölye çalışması ile devam edecek. 6ıncı Uluslararası Cam Festivali 30 Eylül Pazar günü gerçekleşecek sergi ile sona erecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık