3. Uluslararası Sanat Çalıştayı Efelerde Başladı

Efeler Belediyesinin 3.sünü düzenlediği Uluslararası Sanat Çalıştayı, Saklı Bahçe Restaurantta düzenlenen kokteyl ile başladı.

3. Uluslararası Sanat Çalıştayı Efelerde Başladı
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 16:44
Efeler Belediyesinin 3.sünü düzenlediği Uluslararası Sanat Çalıştayı, Saklı Bahçe Restaurantta düzenlenen kokteyl ile başladı.
Sanat Danışmanlığını Burak Erimin yaptığı çalıştayda Elçin Ünal ve Emel Atalay küratör görevini üstleniyor. 3. Uluslararası Sanat Çalıştayı, 6 Temmuz Cuma günü Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde saat 17de açılacak olan ve sanatçıların eserlerinden oluşacağı sergi ile son bulacak.
Resim, baskı ve heykel dalında Ukrayna, İngiltere, Makedonya, Fransa, Polonya olmak üzere 11 ayrı ülkeden ve ülkemizden toplamda 30 sanatçının katıldığı çalıştayın Sanat Danışmanlığını yapan Burak Erim,” İlkini 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz çalıştaylarımızdan 3 yılda doksana yakın eserimiz oldu. Elimizde Sanat Eserleri Müzesi oluşturacak kadar bir koleksiyonumuz var. Bir hafta burada sanatçı arkadaşlarımızla üreteceğiz, paylaşımlarda bulunacağız. Bizlere bu imkanı verdikleri için tüm sanatçılar adına Efeler Belediye Başkanımız M. Mesut Özakcana çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sanatın ve sanatçının her zaman destekçisi olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise,” Bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiğimiz sanat çalıştayımız, artık uluslararası bir hüviyet kazandı. Efeler Belediyesi olarak güzel sanatların her dalıyla halkımızı buluşturmak suretiyle onları daha mutlu daha huzurlu kılmak amacına yönelik toplumcu, sosyal belediyecilik görevimizin önemli bir hizmeti olarak gördüğümüz bu çalıştayımızı düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu çalıştayımız bundan böylede devam edecektir. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürkün bir sözü var: ‘Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, Bakan olabilirsiniz, hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz fakat Sanatkar olamazsınız. Değerli sanatçı arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı, çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bugün başlayan çalıştayımızdan çıkacak çok güzel eserleri Aydın halkının beğenisine sunacağız. Çalıştayımıza katılan tüm sanatçılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi ve esenlik dileyerek Cuma günü eserlerimizin görücüye çıkacağı açılışta birlikte olmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından davetliler müzik eşliğinde düzenlenen kokteylde sanat üzerine sohbetler etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık