18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 9 Ekimde başlıyor.

18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları Başlıyor
  • 07 Ekim 2018, Pazar 13:28
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 9 Ekimde başlıyor.
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek programın saat 18.00da başlayacağını belirten Daire Başkanı İbrahim Aktürk, şiir sunumlarının gerçekleşeceği programın ardından Dilek Türkanın şarkılarıyla geceye renk katacağını ifade etti. Kültür ve sanatın başkenti Sakaryaya yakışır şekilde büyük bir organizasyon düzenlediklerini belirten Aktürk, “18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları ile kültür ve sanat esintisi 9 Ekim Salı günü başlayıp 13 Ekim Cumartesi günü son bulacak. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek program açılış konuşmaları ile başlayacak, ardından yurtiçi ve yurtdışından programımıza katılan şairler, şiir sunumları gerçekleştirecek. Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi Dilek Türkanın vereceği konser ile akşam sonlanacak” dedi.
18. Uluslararası Sapanca Şiir akşamlarında etkinliklerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğinin altını çizen Aktürk, “10-11-12 Ekim tarihlerinde katılımcı şairlerimiz liselerde öğrenciler ile buluşacak, şiir sunumları, konserler, dinletiler, gerçekleştirilecek. Kapanış programımızı ise 13 Ekim saat 17.00da tüm şairlerimizle birlikte Sapanca İnsan Hakları Parkında gerçekleştireceğiz. 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları etkinliklerine tüm şiir severleri bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık