10. Uluslararası Sanat Günleri Başladı

Trabzonda bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Sanat Günleri başladı.

10. Uluslararası Sanat Günleri Başladı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 16:24
Trabzonda bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Sanat Günleri başladı.
Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Sanat Günlerinin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır. O nedenle bütün sanatçılarımıza ‘iyi ki varsınız diyoruz. Biz sizlerle iftihar ediyoruz” dedi.
Konuşmasında sanat ve kültür toplumları barışık, kardeş, omuz omuza, kol kola hale getirdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “İşte Gürcistan, Rusya Federasyonu, İran İslam Cumhuriyeti burada, bunu gösteriyor. Hatta Sanatevi Başkanımız Adnan Taç, Afganistandan da sanatçıların teşrif ettiğini söylediler. Ne güzel, dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır. O nedenle bütün sanatçılarımıza ‘iyi ki varsınız diyoruz. Biz sizlerle iftihar ediyoruz” diye konuştu.
10. Uluslararası Sanat Günlerinin açılış programına Başkan Gümrükçüoğlunun yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Rusya, İran ve Gürcistan konsolosları, kamu kurumları ve STKların yetkilileri ile sanatçılar ve sanatseverler hazır bulundu.
Trabzonda bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Sanat Günleri 21 Ekime kadar devam edecek. Türkiyenin yanı sıra Afganistan, Gürcistan, Rusya ve İrandan sanatçıların katılacağı etkinlik kapsamında, sergi, defile, fotoğraf gösterimi, söyleşi, tiyatro ve film gösterimlerinin yanı sıra konserler organize edilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık