“Kurslarımızla Kentimizin İşgücü Eksikliğini Büyük Oranda Gideriyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Emlakçılar Odasını ziyaret etti.

“Kurslarımızla Kentimizin İşgücü Eksikliğini Büyük Oranda Gideriyoruz”
  • 22 Şubat 2019, Cuma 11:31

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimini makamında konuk etti. Birliktelikte Hazıoğlu, 15 yıldır Kocaeliye hizmet eden ve nazik ziyaretleri nedeniyle Başkan Karaosmanoğluna teşekkür etti. Türkiye gibi 21inci yüzyıla hazırlanan Kocaelinin her alanda yetişmiş insan kaynağının önemine ziyaret sonrası vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ağır sanayinin ve yüksek teknolojinin merkezi olan şehrimizin farklı meslek alanlarında da yetişmiş insan kaynağına ihtiyacı vardır. Emlakçılık mesleği de bu anlamda profesyonelliğin ön plana çıktığı bir alandır” dedi.

“UZMAN EĞİTMENLERİ İLE BİRLİKTE DEVAM ETTİRİYORUZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görümün de yer aldığı ziyarette ülkemizin yetişmiş insan gücünün olmazsa olmaz oluşu olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli Meslek Edindirme Kursları ile gençlerimizi, çağın gerektirdiği vasıflara haiz kılmak, onları daha donanımlı bir şekilde yetiştirmek için hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Sanayimizin ve kentimizin ihtiyaç duyduğu meslek dallarını birçok branştaki kursumuzu uzman eğitmenleri ile birlikte devam ettiriyoruz. Gençlerimizin istihdamı için onların geleceklerini kurmaları adına hayata geçirdiğimiz bu kurslar kentimizin işgücü eksikliğini büyük oranda gidermektedir” diye konuştu.

“BİZ DE ONLAR İLE MUTLU OLUYORUZ”
İş dünyamızın KO-MEK kurslarında eğitim alan gençlerimizin varlığından duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerin ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı kanıtlanırken, biz de onlar ile mutlu oluyoruz. Gençlerimizin yetişmesi hem kentimizin hem de ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynamaktadır” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık