Kocaeliler Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Anadolu Ateşi İle Yaşadı

Anadolu Ateşi Kıvılcım dans grubu tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaelide düzenlenen dans gösterisi, büyük ilgi gördü.

Kocaeliler Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Anadolu Ateşi İle Yaşadı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 12:08
Anadolu Ateşi Kıvılcım dans grubu tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaelide düzenlenen dans gösterisi, büyük ilgi gördü.
Kocaelinin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda Alışveriş Merkezinde Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Anadolu Ateşi ile yaşandı. Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans grubu tarafından alışveriş merkezinde düzenlenen dans gösterisini çok sayıda vatandaş izleme fırsatı buldu. Farklı yaştan çocukların oluşturduğu Anadolu Ateşi Kıvılcım grubu tarafından sergilenen dans gösterisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 1 saat süren dans gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonları ile kaydetti.
Cumhuriyet Bayramı öncesinde Kocaelileri dansla buluşturmanın mutluluklarını yaşadıklarını ifade eden Anadolu Ateşi Kıvılcım Grubu Sorumlusu Ercan Çoban, “Bence Türkiyenin milli takımıdır Anadolu Ateşi. Dünyanın farklı ülkelerinde Türkiyeyi yıllardır temsil etmeye çalışıyoruz ve çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Kıvılcım grubu, Anadolu Ateşinin çocuk grubu olarak dansa başladı. Daha sonra bunun için okullarımız açılmaya başladı. Şu anda 10a yakın okullarımız var. İstanbulda Gaziantepte, Ankarada okullarımız var. Yavaş yavaş Türkiyenin diğer illerinde de okullarımız açılmaya başlayacak. Çocuklarla çalışmalarımız yaklaşık 2010 yılından beri devam ediyor. Kıvılcım, 2010 yılında dans etmeye başladı. Kıvılcım, 2012 yılında ilk defa dans etti. Şu anda Anadolu Ateşi için dans edecek çocuklarımızı okullarımızda yetiştiriyoruz. Cumhuriyet Bayramı çok önemli bizim için. Onun için İzmite geldik. Güzel bir gösteri sunduk” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık