Darıcanın Eğitim Kurslarına Yoğun İlgi

Darıca Belediyesi bünyesinde şehrin değişik noktalarında açılan eğitim kurslarında yaklaşık 5 bin kursiyer öğrenim görüyor.

Darıcanın Eğitim Kurslarına Yoğun İlgi
  • 30 Ekim 2018, Salı 15:09
Darıca Belediyesi bünyesinde şehrin değişik noktalarında açılan eğitim kurslarında yaklaşık 5 bin kursiyer öğrenim görüyor.

Darıca Belediyesi giyim, nakış, iğne oyası, mefruşat, perde dikimi, deri aksesuar yapımı, kırk yama, step aerobik, üniversite hazırlık gibi çeşitli alanlarda kurslar açıyor. Kursları ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, görev yaptıkları süre zarfında eğitime her alanda katkı sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Ülke gelişiminin eğitim alanındaki çalışmalara bağlı olduğunun bilinciyle her yaşa hitap eden kursları hayata geçirdiklerini söyleyen Karabacak, Özellikle bayanlara, öğrencilere ve engelli vatandaşlarımıza yönelik açtığımız kurslarla toplumun her tabakasına hizmet vermeye çalıştık. Son olarak 3 ayrı mahallemizde hizmete açtığımız mahalle konaklarımızda bayan kardeşlerimize ve öğrencilere yönelik kurs faaliyetlerimizi başlattık ve beklediğimizden çok fazla rağbet gördük. Tüm halkımızı ilgi alanları doğrultusunda kurslarımızdan istifade etmeye davet ediyorum” dedi.

Darıca Belediyesi yetkilileri açılan kursların tamamen ücretsiz olduğunu ve katılımın yoğun olduğunu belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık