Kırklarelide Muhtarlar Günü Programı

Kırklarelide 19 Ekim Muhtarlar Gününde düzenlenen programda muhtarlar bir araya geldi.

Kırklarelide Muhtarlar Günü Programı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 16:57
Kırklarelide 19 Ekim Muhtarlar Gününde düzenlenen programda muhtarlar bir araya geldi.
İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde düzenlenen programda konuşan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “Muhtarlık sadece demokratik kültürün yansıması değil, toplumsal, sosyolojik, felsefik ve psikolojik yansımasıdır. Toplum sosyolojisi ve felsefesinin temeline baktığınızda muhtarlığı görüyoruz. Muhtarlığının saygınlığının devam etmesi, toplumun birliği ve huzuru için önemlidir. Muhtarları bir gün değil, her gün hatırlıyoruz. Bu günler semboliktir. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.
Yapılan protokol konuşmalarının ardından Vali Bilgin, muhtarlara günün anısına hediye verdi. Programa Vali Osman Bilgininin yanı sıra Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Vali Yardımcısı Numan Hatipoğlu, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık