Hulusi Akar: Münbiçten Sonra Fıratın Doğusu Temizlenecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiçten sonra Fıratın doğusu temizlenecek dedi.

Hulusi Akar: Münbiçten Sonra Fıratın Doğusu Temizlenecek
  • 30 Ekim 2018, Salı 16:57
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiçten sonra Fıratın doğusu temizlenecek dedi.
Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Mühimmat Fabrikası Eğitim Salonunda düzenlenen TOBB Savunma Sanayi Meclisi Toplantısında konuşan Hulusi Akar, Münbiçten sonra Fıratın doğusu temizlenmesi söz konusu olacak. Minbiçten sonraki çalıma alanımızda, Münbiçin doğusu olacak dedi.
Akar, konuşmasında şunları kaydetti:
Bunlar burada devam ederken Suriyenin kuzeyinde, Irakın Kuzeyinde ve doğuda ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde tüm faaliyetlerimiz devam ediyor. 462 bin kilometre yaklaşık bizim deniz alanımız var, deniz ülkemiz var. Mavi vatan dediğimiz, orada da mücadelemiz devam ediyor. Egede, Doğu Akdenizde, Kıbrısta hangisi olursa olsun biz burada son derece açık ve net şekilde anlaşmalara dayalı uluslararası teamüllere, hakkaniyete uygun ne kadar hakkımız varsa, ne kadar hukukumuz varsa, bunlardan vazgeçmemiz mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyetinin hakkını hukukunu korumakla kararlı olduğumuzu, burada herhangi bir şekilde ödün vermemizin söz konusu olmadığını, çok açık ve seçik her türlü vasıtayla muhataplarımıza bildirdik, bildirmeye devam ediyoruz. Bu konu da da her türlü tedbiri aldık bundan sonra da almaya devam ediyoruz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık