Eşler Arasına Vize Engeli

Kırıkkalede yaşayan Ramazan Akbaş, Afganistanda ilk görüşte aşık olup evlendiği eşini vize alamadığı için 5 aydır Türkiyeye getiremiyor.

Eşler Arasına Vize Engeli
  • 19 Ekim 2018, Cuma 9:28
Kırıkkalede yaşayan Ramazan Akbaş, Afganistanda ilk görüşte aşık olup evlendiği eşini vize alamadığı için 5 aydır Türkiyeye getiremiyor.
Kırıkkalenin Çelebi ilçesinde esnaflık yapan Ramazan Akbaş (36), 5 ay önce gezmek amacıyla gittiği Afganistanda ilk görüşte aşık olduğu Fahime Nazari ile Afganistanın şeriat kanunlarına göre düğün yaparak evlendi. Eşine vize alamadığı için Türkiyeye getiremeyen Akbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan yardım istedi. Akbaş haftada eşiyle haftada sadece bir kez telefon ile görüşebiliyor.
26 Mayısta Afganistana giderek Fahime Nazari eşimle resmi nikah kıydığını ifade eden Ramazan Akbaş, Orada bir ağabey vesilesi ile bu işleri hallettik. Ailem ve etrafımdakiler sayesinde nikahımızı aldık. Eşimle beraber 20 gün Afganistanda kaldım. Ben Türkiyeye döndüm. Eşimi vize konusundan dolayı getiremedim. Vize verilecek dediler, vize onaylanmadı. Cumhurbaşkanımızdan vize konusunda yardımlarını istiyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık