Polateli Osb Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı

Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Polateli Osb Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 9:57
Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.
Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında Yavuz Sultan Selim salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Polateli Kaymakamı Mahmut Şener, Gaziantep OSB Sanayicileri Derneği Üyeleri Adnan Ünverdi, Adil Sani Konukoğlu, Cevdet Akınal ile Ferhan Sağım, Kilis Ticaret Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik ve OSB Bölge Müdür Vekili Mehmet Murat Sakar katıldı.
Toplantıda Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin imar ve parselizayon planı ile ilgili görüşme yapıldı. İmar planını hazırlayan firmanın teknik personellerince sunum yapıldı. İmar planında sanayi parsel alanları, hizmet destek alanı, idari alan, kültürel tesis alanı, eğitim alanı, sosyal tesis alanı, arıtma tesisi alanı, indirici merkezi, yol, park ve otopark alanı, sağlık koruma bandı plan tasarısı hususları görüşülerek sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık