Yalnızız Kayseride Sahnelendi

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu tiyatro severler için önemli bir oyun sahneye konuldu.

Yalnızız Kayseride Sahnelendi
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 7:35
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu tiyatro severler için önemli bir oyun sahneye konuldu. Edebiyatımızın önemli isimlerinden Peyami Safanın Yalnızız adlı eseri Şehir Tiyatrosunda sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri “Yalnızız” adlı oyunla devam etti. Hüseyin Sorgunun tiyatroya uyarlayıp yönettiği oyunun sanat yönetmenliğini Kerem Yılmaz yaptı. Oyunda, Alper Selan, Yiğit Çelebi, Bihter Altay, Sevkan Çelik, Hande Oktan gibi isimler rol aldı.
Oyunda aynı ailenin içinde yaşayan farklı karakterlerin çatışmalarına ve insanın kalabalıklar içindeki yalnızlığına yer verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık