Başkan Büyükkılıç, Germir Mahallesinde

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Germir Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı Ali Kapusuz ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, Germir Mahallesinde
  • 30 Ekim 2018, Salı 17:43
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Germir Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı Ali Kapusuz ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Muhtarlığı ziyaret eden ve burada mahalle muhtarı Ali Kapusuz ile bir süre görüşen Başkan Memduh Büyükkılıç daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Melikgazi Belediyesi olarak doğası, tarihi ve kültürü ile Kayserinin ve Melikgazinin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Germirin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Son yıllarda yaptığımız çalışmalarla bunu kanıtlamış bulunmaktayız. Restorasyonunu tamamlanan ve hizmete açılan tarihi Germir İptida-i Mektebi, sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve uzun yıllar atıl olarak durmuş ve yok olmaya yüz tutmuş bezirhaneleri aslına uygun olarak onarıp şehrimiz kültür hazinesine ekledik.Germirin önemli bir turizm merkezi olması için projeler üretmeye devam ediyoruz. Ziyaretimiz esnasında kadirşinas mahalle sakinlerimizin makul talepleri oldu. Onları değerlendireceğiz. Bizim yapacağımız işleri biz, diğer kurumlarla ilgili olanlarını da o kurum yetkililerini bildirerek sorunların en aza indirgenmesi için çaba sarf edeceklerini” kaydetti
Başkan Büyükkılıç “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın “Mazeret Değil, Hizmet üretin” tavsiyeleri doğrultusunda Melikgazide yaşayan 565 bin vatandaşımıza en kaliteli hizmeti,en hızlı sürede getirebilmek için güler yüzlü ekibimizle yatırımdan yatırıma hizmetten hizmete koşmaya devam ediyoruz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık