Büyükşehirin Armağanı 20 Bin Kişiye Ulaştı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, heyecan verici gösteriler sunan Salon Sirki'ni Sömestr Tatili hediyesi olarak Kayseri'ye getirdi.

Büyükşehirin Armağanı 20 Bin Kişiye Ulaştı
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 9:05

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, heyecan verici gösteriler sunan Salon Sirkini Sömestr Tatili hediyesi olarak Kayseriye getirdi. Üç gün süresince dokuz seans halinde gösteriler sunan Salon Sirkini yaklaşık 20 bin kişi izledi.
Büyükşehir Belediyesinin, sömestr tatilindeki öğrencilere bir hediyesi de Salon Sirki oldu. Kadir Has Kültür Sanat Merkezinde her seansı 120 dakika süren gösteriler, çocuklara aileleriyle birlikte heyecan verici anlar yaşattı.
25-27 Ocak tarihleri arasında ve her gün üç seans halinde sahneye çıkan Salon Sirki, müthiş akrobatlardan palyaçolara, illüzyondan balans şova kadar bir dizi gösteri sundu. Ücretsiz olarak takip edilebilen gösterileri salonda yer bulamayan pek çok kişi ayakta izledi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseriye gelen Salon Sirkinin gösterilerini üç günde yaklaşık 20 bin kişi izledi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık