Dadayda 29 Ekim Cumhuriyetin Kuruluşu Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Dadayda da kutlandı.

Dadayda 29 Ekim Cumhuriyetin Kuruluşu Kutlandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 15:20
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Dadayda da kutlandı.
Sabah saatlerinde Kaymakam Kemal Balaban ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taşın kaymakamlık makamında ilçe protokolünün tebriklerini kabulü ile başlayan program, Kelebek Çayırında bulunan İlçe Stadyumunda devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Kaymakam Kemal Balaban ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, halkın, öğrencilerin ve protokol üyelerinin bayramını kutladı. Ardından Kaymakam Kemal Balaban konuşma yaptı. Atatürkün 10. yıl nutku kendi sesinden dinletildi. Öğrenciler halk oyunu gösterileri sunarak şiirler okudular. Daday Belediyesi davul zurna ekibi mini bir dinleti yaptı. Program resmi geçit töreni ile sona erdi.
Tarihi konakta resmi geçit töreni yapıldı
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Dadayda bulunan kamu kurum kuruluş ile sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu resmi geçit töreni yapıldı. Protokol üyeleri, araçların geçişini tarihi Köpekçioğlu Konağından izledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık