Karsta Havaların Soğudu, Sobalar Yanmaya Başladı

Karsta, havaların soğumasıyla soba ve kaloriferler yanmaya başladı.

Karsta Havaların Soğudu, Sobalar Yanmaya Başladı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 8:25
Karsta, havaların soğumasıyla soba ve kaloriferler yanmaya başladı.
Karsın Sarıkamış İlçesinde yaklaşık bir haftadır etkili olan soğuk ve yağmurlu hava vatandaşlara sobaları kurdurdu. Sobalarını kuran vatandaşlar soğuktan korunmak için bu yıl sobaları erken yaktı.
Sarıkamışta her yıl karın 10 Kasımdan sonra yağdığını belirten vatandaşlar, bu yıl kar yağmadan, yağmurlarla birlikte havaların soğuduğunu belirtiler.
Sarıkamışta yaşayan Şener Vanlı, son zamanlarda havanın yağışlı ve soğuk geçtiğini söyledi.
Vanlı, “Sarıkamışta her yıl kış mevsimi ağır ve uzun geçiyor. Son zamanlarda yağmurlar ve soğuklar devam ediyor. Havaların soğumasıyla bizde sobaları yakmaya başladık” dedi.
Karsta yağmurla birlikte soğuyan havalar vatandaşları da hazırlıksız yakaladı. Kışlık yakacaklarını almayan vatandaşlar yağmurla birlikte kömür ve odun satıcılarının yolunu tuttu. Kentte yağışlı ve soğuk havanın hafta sonuna kadar etkili olacağı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık