Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Karabük İl Başkanlığının Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 19:22
AK Parti Karabük İl Başkanlığının Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
Divan Başkanlığını Abdullah Ünalın yaptığı Ekim ayı meclis toplantısına AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av. İsmail Altınöz genel bir değerlendirme yaparak, “Karabükte her ne kadar bir milletvekili kaybedilmiş gözükse de biz Karabükte başarılı bir seçim geçirdiğimize inanıyoruz. En yakın rakibimiz bizden sonra en yüksek oyu alan partinin aldığı oyun 3 katından 5-6 bin oy fazla alan partiyiz. İnşallah bu başarımızı yerel seçimlerde de hep birlik te yeniden yeni bir heyecanla yeni bir solukla inşallah yerel seçimlerde şimdi ki mevcut bulunduğumuz durumdan çok daha iyi başarı yakalayacağız” ifadelerini kullandı.
AK Partyi siyasi parti olarak görmedik
Altınöz; AK Partiyi bir siyasi olarak değil bir dava olarak gördüğünü belirterek, “Bazen basında, sosyal medyada kendisine AK Partili diyen ama bu seçimlerde oyunu vermeyeceğini söyleyenler, ben AK Partiliyim ama bazı yanlışların yapıldığını söyleyebilir. Bu AK Partililer moralinizi bozmasın biz AK Partiyiz. Hiçbir zaman AK Partiyi bir siyasi parti olarak görmedik. Bir dava olarak gördük. Peygamberimiz zamanında da nasıl ki Abdullah İbn-i Sebeler varsa şimdi de içimizde arayı bozmak isteyenler, fitneciler, bizden gözüküp karşı tarafa çalışanlar olacaktır. Bunlar hiçbir zaman bizim moralimizi bozmayacaktır. Biz yolumuzu ve liderimizi biliyoruz. Hedefimizi biliyoruz. İnşallah bunlardan sapmadan hem genelde hem yerelde güçlü olacağız. Hem Karabükümüze iyi hizmetler edeceğiz hem de ülkemizin geleceği ve daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Karabükte gerçekleştirilen Siyaset Akademisi kurslarına katılarak dereceye giren kursiyerlere plaketleri ve katılım belgeleri takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık