Akıllı Şehir Sözleşmesi İmzalandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehir Uygulamaları Üzerine Danışmanlık Hizmeti projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

Akıllı Şehir  Sözleşmesi İmzalandı
  • 15 Aralık 2018, Cumartesi 14:40

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehir Uygulamaları Üzerine Danışmanlık Hizmeti projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arge ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan “Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehir Uygulamaları Üzerine Danışmanlık Hizmeti” konulu proje destek almaya hak kazandı. Proje ile ilgili sözleşme Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ile DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız arasında imzalandı.

PROJE KONUSU OLAN AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI

Akıllı kent uygulamaları, kentlerin ihtiyaç ve sorunlarına karşın yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretmenin yanı sıra belediyelerin hizmet sunum alanlarında ve yöntemlerinde çeşitlilik ve etkinlik meydana getirmektedir. Belediyelerin sadece altyapı ve üstyapı işleri ile sorumlu tutulmasının ötesinde sosyal belediyecilik anlayışının gelişiminde, vatandaşların kentsel hizmetlere erişiminde, yönetim-birey diyaloglarının etkinleştirilmesinde, rahat ve yaşanabilir bir kent oluşturulmasında akıllı kent uygulamaları önemli bir gereksinim haline gelmiştir. Bu kapsamda konusunda uzman personellerce Akıllı Şehir Uygulamaları ile ilgili eğitim faaliyetleri verilecektir.

PROJE NELERİ KAPSIYOR

Proje kapsamında 7 ana başlık altında verilecek eğitimler; Kent Yönetimi, Enerji Yönetimi, Ulaşım Altyapı Yönetimi ve Su Yönetimi, Güvenlik, Çevre ve Atık Yönetimi, Sağlık ve Erişebilirlik ve Bilgi Erişimi gibi konuları kapsamaktadır.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık