50 Bin Liralık Altınları Sahibine Teslim Etti

Kahramanmaraşta bir mağazada çalışan Suriyeli bir kız bulduğu 50 bin lira değerindeki altınları sahibine teslim etti.

50 Bin Liralık Altınları Sahibine Teslim Etti
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 0:41
Kahramanmaraşta bir mağazada çalışan Suriyeli bir kız bulduğu 50 bin lira değerindeki altınları sahibine teslim etti.
Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Bulvarındaki bir giyim mağazasında yaşandı. Kardeşinin nişan alışverişi için İstanbuldan Kahramanmaraşa gelen Sümeeyye Yıldız, kadın giyim mağazasına gelerek alışveriş yaptı. O sırada, namaz kılmak için mağaza çalışanlarından yer isteyen Yıldız, namazını kıldıktan sonra çantasından fark etmeden altın dolusu kutuyu düşürerek mağazadan ayrıldı.
Mağazanın deposunu düzenlemek için alt kata inen mağaza çalışanı Suriyeli Rezzan Sado, bir kutu ve kutu içinde kolye, bilezik ve çeşitli mücevherler gördü. Sado, değerli eşyaları bulduğunu mağaza müdürü Ali Kağan Başkonuşa söyledi. Yaşanan olayı polise bildiren mağaza müdürü Ali Kağan Başkonuş, güvenlik kamerası ve alışveriş fişlerinden altınların sahibine ulaştı.
Suriyeli Rezzan Sado tarafından bulunan yaklaşık 50 bin lira değerindeki altınlar Sümeyye Yıldıza teslim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık