“Yasemin” Rüzgar Gibi Esiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı atleti Yasemin Zehra Börekçi, son dönemde elde etiği başarılarla Türk atletizminin yeni yıldızı olma yolunda ilerliyor.

“Yasemin” Rüzgar Gibi Esiyor
  • 20 Şubat 2019, Çarşamba 4:20
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı atleti Yasemin Zehra Börekçi, son dönemde elde etiği başarılarla Türk atletizminin yeni yıldızı olma yolunda ilerliyor. Genç atlet, Türkiye Salon Şampiyonasında biri altın toplam üç madalyanın sahibi olurken, Balkan Şampiyonasında ise yeni bir rekora imza attı.

Türk atletizmi yeni bir yıldızın yükselişine tanıklık ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinin genç sporcusu Yasemin Zehra Börekçi, Şubat ayı içinde elde ettiği üç madalya ve kırdığı bir rekorla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı atlet, İstanbulda düzenlenen Turkcell Türkiye U18 ve U20 Salon Atletizm Şampiyonasında üç madalya birden kazandı. Yasemin Zehra Börekçi, önce Ataköy Atletizm Salonunda 700 atletin katıldığı U20 Türkiye Şampiyonasında 400 metrede 57.95, 200 metrede ise 26.08lik dereceleriyle Gençler Türkiye ikinciliğini elde etti. Yasemin, 7-18 Şubattaki Turkcell U18 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında ise 400 metrede 57.56lık derecesiyle birincilik kürsüsüne çıktı. Başarılı atlet, Balkan Şampiyonasında da piste çıktı. 4x400 metre bayrak yarışmasında 4:03.96 derecesi ile U18lerde bayrak salon Türkiye rekoru kıran takımımıza büyük katkı sağladı.

Beklentimiz büyük
Yasemin Zehra Börekçinin büyük başarıları imza attığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyespor Atletizm Başantrenörü Zeynep Karabağlı, “Genç sporcumuz gençler kategorisinde iki gümüş madalya kazandı. Gençler Balkan Şampiyonasında ise rekor kırdı. Kendini her zaman geliştiren yetenekli bir sporcumuz. Onun gelişimini yakından takip ediyoruz. Antrenörü Jülide Şirvan da büyük emekler veriyor. Gelecek adına Yaseminden büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık